Werken bij AKSOS

Vacature (Junior) assistent-accountant assurance

Wij zijn een kantoor waar de lijnen kort zijn en de sfeer informeel. We zijn een platte organisatie en dat betekent dat je meteen vanaf jouw eerste werkdag al contact hebt met onze klanten. Deze klanten zijn erg divers: not-for-profit, onderwijs, zakelijke dienstverlening en productie. Geen enkele dag is dus hetzelfde.  

Je wordt direct opgenomen in jouw team en we zorgen dat je van ons de juiste begeleiding krijgt. Wil je je graag verder door ontwikkelen? Dan krijg je daar bij ons alle ruimte voor. We zien onze collega’s graag groeien, op zakelijk én persoonlijk vlak.  

Werken bij AKSOS betekent dat jij je vanaf dag één volledig onderdompelt in het Accountancy-vak en snel een grote ontwikkeling doormaakt. 

Deze collega's gingen je voor!

Functieomschrijving

Als (Junior) assistent accountant werk je in teamverband in de controlepraktijk voor veel verschillende klanten. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis en ervaring in het accountants vak verder te vergroten en je te ontwikkelen tot een vakvolwaardig adviseur. 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • je werkt mee aan diverse controle opdrachten; 
  • je vervult een belangrijke ondersteunende rol voor de controleleider in zijn of haar werkzaamheden voor klanten; 
  • je onderhoudt contact met onze klanten; 
  • je signaleert behoeften en trends bij klanten en weet daar snel op in te spelen. 

Wie ben jij?

 • je beschikt over een (bijna) afgeronde hbo/ wo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie (of je volgt de duale hbo-opleiding Accountancy); 
 • je hebt de ambitie om je (verder) te ontwikkelen tot een vakkundig sparringpartner voor je klanten; 
 • je bent ondernemend, communicatief sterk en leergierig. 

Wij bieden jou

Een uitdagende en afwisselende functie. Een prachtige start van je carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen, met korte lijnen en gedreven collega’s; 

 • een sterk multidisciplinair team van ervaren accountants en belastingadviseurs: collega’s waarvan je kunt leren en waarmee je kunt sparren; 
 • een stimulerende werkomgeving in een unieke bedrijfscultuur: no-nonsense, open en informeel; 
 • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling (zoals het doen van een opleiding) en eigen inbreng; 
 • een fulltime of parttime functie (min. 32 uur per week) met een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden; 
 • een flexibel sportabonnement met korting, gratis fruit op kantoor én flexibele werktijden.

Groeipad

Benieuwd hoe jouw carrière er uit kan zien bij AKSOS? Je hebt bij ons zelf de regie op jouw ontwikkeling en wij ondersteunen jou in wat je daarvoor nodig hebt. Dat kan met goede coaching, begeleiding of bijvoorbeeld een studie. Hoeveel tijd je hier voor nodig hebt is voor iedereen anders.

En nu?

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Heb je vragen over AKSOS, deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Lex Muntinga of Nadia Oukake van Aksend via onderstaande gegevens.