Werken bij AKSOS

Student bij AKSOS

Elk jaar lopen verschillende studenten bij ons hun stage. Of gaan aan de slag als werkstudent. Dat doen we omdat we het belangrijk vinden dat studenten ondersteunt en opgeleid worden tot échte professionals. En bij ons is daar alle ruimte voor. Lukt het jou niet om op maandag te werken i.v.m. een tentamen? Dat begrijpen we. We zijn flexibel en denken graag met je mee. Daarnaast krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. We werken in teams, waarbij iedere werkstudent of stagiair begeleidt wordt door een professional. Verder wandelen we elke middag samen, want een frisse neus is ook belangrijk. En met de nodige humor op z’n tijd. Wil jij weten wat onze werkstudenten en stagiairs je nog meer te vertellen hebben over AKSOS? Lees dan snel verder! 

Aan 't werk als student bij AKSOS?
Jochem

"Iedere werkdag neem ik iets nieuws mee naar huis. Dat vind ik echt leuk."

Aan ’t woord: Jochem. Hij is net klaar met zijn studie Bedrijfskunde (wo) en per februari 2023 begonnen met een master aan de Rijksuniversiteit. Hij woont in Groningen waar hij met volle teugen geniet van het studentenleven.

Daarnaast heeft hij ook een nieuwe hobby ontdekt: golfen. Hij was klaar met de standaard bijbaantjes en wilde liever een functie die past bij zijn studie.

Die baan vond Jochem bij AKSOS! Wil je weten hoe zijn loopbaan er tot nu toe uitziet en welke keuzes hij heeft gemaakt? Wij stelden hem 10 vragen!

"Van klasgenoten hoor ik wel eens dat je bij grote kantoren een nummertje bent. Dat is hier gelukkig niet zo."

Aan ’t woord: Wiebren de Haan. Sociaal, vriendelijk en relaxed zijn drie woorden die hem omschrijven. Hij is ooit begonnen met een studie ICT; game development, maar werd daar niet gelukkig van. Daarom ging hij voor een carrièreswitch naar accountancy.

Zijn thuisbasis bevindt zich in ’t mooie Leeuwarden. Gezelligheid, sociale gelegenheden én aan ’t werk bij AKSOS. Dat is hoe hij zijn leven vormgeeft. In het weekend regelmatig te vinden in de kroeg, door de weeks bij ons op kantoor.

Ben jij hem al tegengekomen in het bruisende Leeuwarden of gewoon benieuwd naar zijn verhaal? Wij stelden hem 8 vragen!

Wiebren
Lianne

“In Zwolle werken we met een team van negen personen. Juist dat vind ik fijn. Het is persoonlijk, er is aandacht voor je en iedereen kent elkaar."

Aan ’t woord: Lianne. Na haar havo vervolgde ze een studie Bedrijfsadministratie aan Deltion College. Naar school gaan was niet haar ding. Ze vond de lessen vaak niet zinvol om te volgen. Zelf leren werkt voor haar veel efficiënter, want waarom het reguliere schooltraject volgen als ze het zelf veel sneller kan? Daarnaast wilde ze graag aan het werk.

Bezig zijn, dat vindt ze pas écht leuk. Als junior salarisadministrateur krijgt ze bij ons de vrijheid om te doen wat zij wil. Zo kan ze de wereld ontdekken. Ze is avontuurlijk ingesteld en heeft een passie voor reizen. Haar droom? Veel landen bezoeken. Lianne haar studie- en werkkeuze verliepen anders dan verwacht.

Ben je benieuwd waarom? Wij stelden haar 12 vragen!

Stage lopen bij AKSOS? Of als student bij ons aan het werk?

Op dit moment lopen er verschillende studenten stage bij AKSOS. Binnenkort is er weer plek voor nieuwe stagiairs. Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons of wil je aan de slag als werkstudent? Dan kun je je nu al aanmelden. Wij horen graag wat jouw voorkeursgebied is en in welke functie je graag ervaring op zou willen doen. We maken graag kennis met jou!

Dit kun je van ons verwachten:

Ontwikkeling

Je kunt je bij ons ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Je krijgt hiervoor alle begeleiding die je nodig hebt. Daarnaast mag je ook rekenen op de juiste opleidingsmogelijkheden.

Samen op pad

We vinden het belangrijk dat iedereen goed met elkaar op kan schieten. Daarom vinden er regelmatig leuke activiteiten plaats. Elk jaar wordt er een kerstborrel georganiseerd, gaan we uiteten en zijn er personeelsuitjes. Alles voor de teamspirit! 

Leuke collega’s

Bij AKSOS kun je rekenen op leuke collega’s. We zijn een gezellig team en houden van een informele werksfeer. Samen wandelen, sporten of gezellig borrelen. Dat vinden we belangrijk. 

“Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij AKSOS.”

“Hoi, mijn naam is Nadia Oukake. Ik ben consultant en communicatiemedewerker bij AKSOS en Aksend. Mijn hobby is sporten en dan met stipt op één voetbal. Wil je kennismaken of heb je een vraag? Neem gerust contact op met mij!”