Werken bij AKSOS

Young professional bij AKSOS

Als young professional (tot en met 3 jaar werkervaring) ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om je te ontwikkelen tot de professional die jij wil zijn. Je krijgt hiervoor alle begeleiding die je nodig hebt. Daarnaast kun je bij ons zelf bepalen welke richting je opgaat.

Weet jij nog niet of je liever in de samenstel- of controlepraktijk werkt? Dat is helemaal niet erg. Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie, oftewel: een gevarieerd takenpakket. Je kunt dan ervaring opdoen in beide vakgebieden. 

Bij AKSOS zien we onze collega’s graag groeien, op zakelijk én persoonlijk vlak. Benieuwd naar meer informatie? Onze young professionals vertellen je er op deze pagina graag meer over.

“Ik ga elke dag met plezier naar werk. Je kan gewoon jezelf zijn en hoeft niet na te denken over alles wat je zegt."

Aan ’t woord: Jeroen. Als HBO rechten student volgde hij fiscale keuzevakken en merkte hij dat ie er goed in was. Via zijn stages kwam hij terecht bij AKSOS. Dat hij bleef hangen was voor hem geen twijfel. Hij heeft het naar zijn zin op werk en kan zichzelf hier verder ontplooien. Vooral de combinatie – bezig zijn met cijfers én juridische vraagstukken – vindt hij leuk.

Studie, werk én een druk sociaal leven. Zo komt hij zijn weken wel door. Voor sporten maakt hij ook nog tijd vrij. Zo is hij regelmatig te vinden in de sportschool of slaat hij af en toe een balletje op de padel- of tennisbaan. Benieuwd naar Jeroen en het pad dat hij bewandelt? Wij stelden hem zeven vragen!

Jeroen
Kenzo

“Die persoonlijke noot, dat is toch wel echt de kracht van AKSOS. Ze bekijken per individu welke mogelijkheden er zijn om jezelf te ontwikkelen.”

Kenzo weet al sinds zijn dertiende levensjaar dat hij wil studeren aan Nyenrode. Hij barst van ambitie en is van jongs af aan al gefascineerd door Amerikaanse Universiteiten. Genoeg reden voor hem om te studeren aan een vergelijkbare – volgens hem Nyenrode – Universiteit op bedrijfskundig niveau in Nederland. Een nieuwe fase volgt voor Kenzo, want binnenkort gaat ie op zichzelf wonen in Ljouwert.

Dichtbij AKSOS gelukkig! Daarnaast is hij elke zaterdag te vinden op het voetbalveld. Hij is jong, maar nu al erg gefocust op een bepaald doel. Waar komt die drive eigenlijk vandaan? En hoe ervaart hij zijn tijd bij AKSOS? Wij waren benieuwd en stelden hem acht vragen!

“Het werken in de accountancy heeft ervoor gezorgd dat ik meer aankan, stressbestendiger ben en meer focus heb. Dat hoe druk het ook is, je gewoon rustig moet blijven. Gewoon goed blijven nadenken. Dat helpt echt."

Vandaag nemen we een duik in het leven van ‘ons’ Wichard, één van de sfeermakers bij ons op kantoor in Leeuwarden. Met zijn scherpe humor zorgt hij voor een levendige en vrolijke sfeer op de werkvloer. Twee jaar geleden stapte hij bij ons binnen in de Samenstelpraktijk als junior assistent-accountant. Van de schoolbanken het échte werkveld in, dat was voor hem wel even wennen. Wij stelden hem 7 vragen!

Vandaag nemen we een duik in het leven van ‘ons’ Wichard, één van de sfeermakers bij ons op kantoor in Leeuwarden. Met zijn scherpe humor zorgt hij voor een levendige en vrolijke sfeer op de werkvloer. Twee jaar geleden stapte hij bij ons binnen in de Samenstelpraktijk als junior assistent-accountant. Van de schoolbanken het échte werkveld in, dat was voor hem wel even wennen. Wij stelden hem 7 vragen!

Ook werken bij AKSOS?

Op dit moment werken er verschillende young professionals bij AKSOS. Toch blijven we altijd op zoek naar nieuw menselijk kapitaal. Misschien wel naar jou. Denk jij ons team te kunnen versterken als young professional? En heb je 1 tot en met 3 jaar werkervaring?

Je kunt je bij ons aanmelden. Wij horen graag wat jouw voorkeursgebied is en in welke functie je graag ervaring op zou willen doen. We maken graag kennis met jou!

Dit kun je van ons verwachten:

Ontwikkeling en leuke collega’s

Bij AKSOS ontwikkel jij je tot de professional die je wilt zijn. Je krijgt hiervoor alle begeleiding die je nodig hebt. Daarnaast kun je niet alleen rekenen op de juiste opleidingsmogelijkheden, maar ook nog eens de leukste collega’s! We zijn een gezellig team en houden van een informele werksfeer. 

Een goede werk-privé balans

Je krijgt bij ons de vrijheid om zelf keuzes te maken. Je kunt zelf bepalen welke richting je op gaat en waar je ervaring in op wil doen. Daarnaast vinden we een goede privé/werk balans belangrijk. Jij bepaalt of je doorgroeit. Dit wordt niet verplicht. En of je part- of fulltime werkt.

Goed salaris & voorwaarden

Bij ons krijg je een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een vaste onkosten- en telefoonvergoeding, een goed pension en alle mogelijkheden om hybride te werken.

“Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij AKSOS.”

“Hoi, mijn naam is Nadia Oukake. Ik ben consultant en communicatiemedewerker bij AKSOS en Aksend. Ik hou ervan om te sporten. Zo ga ik regelmatig naar de sportschool en voetbal ik al van jongs af aan. Daarnaast hou ik van lekker eten, goeie muziek en droom ik ervan om nog mooie verre reizen te maken. Wil je kennismaken of heb je een vraag? Neem gerust contact op met mij!”