Werken bij AKSOS

Professional bij AKSOS

Al een flinke hoeveelheid ervaring (meer dan 3 jaar) of toe aan de volgende stap? Ook dan kun jij je bij ons blijven ontplooien. Als professional bij AKSOS heb je een afwisselende functie en verricht je zelfstandig opdrachten. Onze klanten bevinden zich in verschillende branches en zijn erg divers: not-for-profit, onderwijs, zakelijke dienstverlening en productie.

Je bent een adviseur voor jouw klanten en krijgt te maken met interessante klanten en vraagstukken. Als professional bij AKSOS ben je het aanspreekpunt of coach voor jouw collega’s. Het is daarom van belang dat je over de juiste communicatie-skills bezit. Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en krijgt de mogelijkheid om zelf je werk in te delen. 

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar wat onze professionals nog meer te zeggen hebben? Lees dan snel verder.

"De keuze om bij een kleiner accountantskantoor te werken heeft ervoor gezorgd dat de balans nu goed is."

Aan ’t woord: Arjan. Hij is ooit begonnen met een studie HBO accountancy aan NHL Stenden. Hij woont in het mooie Fryslân en heeft binnen AKSOS gekozen om zijn eigen pad te bewandelen. Voor hem betekent dat een gevarieerd takenpakket in zowel de controle-, als samenstelpraktijk. Afwisselend werk. Dat vindt hij het leukste.

Hij is een echte voetbalman en heeft een groot sociaal netwerk. Zo heeft hij – naast zijn werk – jarenlang als scheidsrechter op het veld gestaan. Hij is enthousiast en behulpzaam. Een echte teamplayer, die houdt van gezelligheid. Toch kan dit je ook opbreken. Tijdens zijn loopbaan kwam hij zichzelf hierin tegen. Benieuwd naar zijn verhaal? Wij stelden hem 11 vragen!

“AKSOS kent een cultuur waarbij de deur altijd open staat, waarin we samen dingen bewerkstelligen.”

Aan ’t woord: Cor. In 1996 is hij begonnen met een MBO-studie financiële administratie. Sinds kort is hij gepromoveerd naar directeur Assurance. Het doorstuderen was voor hem geen twijfel, gemotiveerd als hij was vervolgde hij zijn studietraject. Gaandeweg ontdekte hij dat hij het werken in de controlepraktijk het leukste vindt om te doen.

Met zijn passie voor sporten – schaatsen en wielrennen – maakt hij zijn hoofd leeg. Focus en ambitie. Dat zijn twee woorden die hem goed omschrijven. Een lang studietraject volgen hield hem niet tegen om zijn dromen te verwezenlijken. Benieuwd naar Cor en de keuzes die hij in zijn carrière heeft gemaakt? Wij delen het met je!  

Cor

Ook aan de slag als professional bij AKSOS?

Op dit moment zijn er verschillende vacatures bij AKSOS. Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Dat is mogelijk.

Wij horen graag wat jouw voorkeursgebied is en in welke functie je graag zou willen werken. We maken graag kennis met jou!

Dit kun je van ons verwachten:

Eigen regie

Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning. Dit betekent dat jij je werk zelf kunt indelen. Wil je thuiswerken? Of toch liever op kantoor? Beide is mogelijk!

Hybride werken

Medewerkers die zich goed en gezond voelen, functioneren beter. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om hybride te werken. Je kunt je werk indelen op de manier die het beste bij jouw leven past. En we maken het je ook nog makkelijk, want we zijn volledig gedigitaliseerd.

Relatiebeheer

Bij ons werk je met veel verschillende klanten. Hierdoor krijg je te maken met afwisselende en interessante vraagstukken. 

“Ik vind het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Daar help ik je graag bij.”

“Hoi, mijn naam is Lex Muntinga. Ik ben directeur en senior recruiter bij AKSOS en managing partner van Aksend. Lijkt het je leuk om kennis te maken of heb je een vraag? Neem gerust contact op met mij!”