Werken bij AKSOS

Wij zijn AKSOS

Eigenwijs

We zeggen waar het op staat en handelen vlot. We pakken de zaken daarmee wat directer aan dan men gewend is van een accountants- en consultancykantoor. Weet dus waar je aan begint.

Toegankelijk

We zijn er voor onze opdrachtgevers en zijn logischerwijs ook snel persoonlijk te bereiken. Telefonisch, via de  mail en face-to-face staan we hen bij met raad en daad. 

Oprecht

We kiezen heel bewust met wie we wel en met wie we niet samenwerken. Dat is een stukje eerlijkheid naar onszelf en onze klanten toe: we doen waar we goed in zijn, voor organisaties waar we 100% achter staan. 

Wat we doen

AKSOS adviseert over menselijk en financieel kapitaal. Dat doen we op een manier die valt te omschrijven als no-nonsense en recht-door-zee. Immers, als het gaat over je financiën, dan wil je een duidelijke en doelgerichte strategie.

Onze registeraccountants, belastingadviseurs en consultants helpen meer dan 1.200 bedrijven, overheden en non-profit organisaties die maatschappelijk belang vooropstellen. 

Dat doen we bij onze opdrachtgevers op locatie, waar we een gevoel krijgen van de organisatie en de mensen die er werken. Bovendien: je tikt ons zo even op de schouder als je vragen hebt – en andersom. En zijn we er niet, dan is een WhatsAppje zo gestuurd en krijg je snel antwoord.

Ook hebben we zelf menselijk KAPITAAL in handen: onze collega’s. En dat zien we écht zo. We geven jou graag de kans om je te ontwikkelen en te doen waar je goed in bent. 

Dit zijn onze locaties

Afhankelijk van je voorkeur kun je gaan werken op één van onze locaties, net wat jij het prettigste vindt. 

Werken bij AKSOS in Groningen?
Grunn (Groningen)
Ljouwert (Leeuwarden)
Als stagiair assistent accountant werken bij AKSOS in de Assurance/controlepraktijk?
Zwols (Zwolle)

Bij AKSOS werken we hybride. Dit betekent dat je zelf bepaalt waar je gaat werken. Of dat nou @thuis, @Groningen, @Leeuwarden of @Zwolle is.  

Ons menselijk kapitaal

Wichard

Wichard

Vandaag nemen we een duik in het leven van ‘ons’ Wichard, één van de sfeermakers bij ons op…

Lianne

Lianne

Aan ’t woord: Lianne. Na haar havo vervolgde ze een studie bedrijfsadministratie aan...

Jeroen

Jeroen

Aan ’t woord: Jeroen. Als HBO Rechten student volgde hij fiscale keuzevakken en merkte hij dat ie er…

Meer weten over werken bij AKSOS?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We plannen graag een kennismaking onder het genot van een kopje koffie met je in. Op één van onze locaties, in Groningen, Zwolle óf Leeuwarden.