Werken bij AKSOS

Stage Assurance/Controlepraktijk

Op zoek naar een stageplek in de Accountancy? 

AKSOS Assurance is verantwoordelijk voor het opstellen van beoordelings- en controleverklaringen. Daarvoor bijten we ons vast in de cijfers. Zo doen wij de controles bij familiebedrijven, mkb, onderwijsinstellingen, zorg- en welzijnsorganisaties, stichtingen en verenigingen. Daarbij grijpen we de jaarlijkse jaarrekeningcontrole graag aan voor verdergaande advisering over het omgaan met financiële kansen en risico’s in de organisatie. 

Deze collega's gingen je voor!

Functieomschrijving

Tijdens deze stage ben je met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en controleren van processen binnen organisaties. Als lid van één van onze Assurance teams bespreek jij jouw bevindingen met collega’s en direct contact met klanten hoort bij het dagelijkse werkproces. Je komt bij verschillende organisaties over de vloer, krijgt hierdoor een kijkje in vele keukens en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de belangrijke maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wie ben jij?

  • Bezig met een hbo-opleiding in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus;
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer.

Wij bieden jou

  • een stimulerende werkomgeving in een unieke bedrijfscultuur: no-nonsense, open en informeel; 
  • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng; 
  • een sterk multidisciplinair team van ervaren accountants en belastingadviseurs: collega’s waarvan je kunt leren en waarmee je kunt sparren. 
  • een vaste stagevergoeding, de juiste begeleiding én de mogelijkheid om mee te kijken met je collega’s van Fiscaal of Assurance;
  • een flexibel sportabonnement met korting, gratis fruit op kantoor én flexibele werktijden.

En nu?

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op en dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Heb je vragen over AKSOS, deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Lex Muntinga of Nadia Oukake van Aksend via onderstaande gegevens.